Restoranas Apvalaus stalo klubas

Restoranų ir viešbučio kompleksas su neprilygstamu vaizdu​​

Svetingumas – mūsų aistra. Tuo mes kasdien gyvename jau daugiau nei 25 metus. „Apvalaus stalo klubo“ kompleksas, kuriame yra gurmaniškų patiekalų restoranas, prancūziško stiliaus viešbutis, kasdieniško stiliaus „Bona picerija“ bei jauki neįpareigojanti erdvė „Bona Lounge“, įsikūręs pačioje Trakų širdyje, ant Galvės ežero kranto, priešais Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikus menančią pilį.

Svečiai mus renkasi dėl magiškos istorinės auros, užburiančio gamtos grožio, elegantiškos aplinkos, dėmesingo aptarnavimo ir nuostabaus maisto.

Restoranų ir viešbučio kompleksas su neprilygstamu vaizdu​​

Svetingumas – mūsų aistra. Tuo mes kasdien gyvename jau daugiau nei 25 metus. „Apvalaus stalo klubo“ kompleksas, kuriame yra gurmaniškų patiekalų restoranas, prancūziško stiliaus viešbutis, kasdieniško stiliaus „Bona picerija“ bei jauki neįpareigojanti erdvė „Bona Lounge“, įsikūręs pačioje Trakų širdyje, ant Galvės ežero kranto, priešais Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikus menančią pilį.

Svečiai mus renkasi dėl magiškos istorinės auros, užburiančio gamtos grožio, elegantiškos aplinkos, dėmesingo aptarnavimo ir nuostabaus maisto.

Viena gražiausių vietų ne tik Lietuvoje, bet visame Baltijos šalių regione

Tarp dviejų ežerų, ant Galvės ežero kranto, kur prieš akis atsiveria tikrąja šio žodžio prasme nepakartojamas vaizdas – istorinė Trakų pilis: tokioje vietoje įsikūręs „Apvalaus stalo klubo“ kompleksas. Anų laikų pilies dvasia, hipnotizuojanti ežero ramybė ir gamtos peizažai tampa magišku ingredientu, kuriuo negali didžiuotis joks kitas restoranas Lietuvoje. Tas ingredientas yra neapčiuopiamas, tačiau nuostabiai juntamas ir mėgaujantis maistu viduje, ir laiką leidžiant lauko terasose.

Gardūs valgiai nuostabių vaizdų apsupty nepalieka abejingų, o skirtingų meniu ir stiliaus erdvės svečiams suteikia daugybę pasirinkimų. Šeimos su vaikais, porelės, draugų kompanijos itin pamėgusios „Bona Picerija“ ir „Bona Lounge. Tuo tarpu svečiai, ieškantys gurmaniškos patirties, elegancijos ir išskirtinio dėmesio, renkasi „Apvalaus stalo klubo“ restoraną. Per 25 gyvavimo metus – mus pamėgo ne tik Lietuvos žmonės, bet ir svečiai iš užsienio, išskirtinės asmenybės: karališkųjų šeimų atstovai, prezidentai, kiti žymūs žmonės.

„Apvalaus stalo klubo“ komplekso erdvės dažnai tampa tiek asmeninių, tiek verslo renginių vieta.

Viena gražiausių vietų ne tik Lietuvoje, bet visame Baltijos šalių regione

Tarp dviejų ežerų, ant Galvės ežero kranto, kur prieš akis atsiveria tikrąja šio žodžio prasme nepakartojamas vaizdas – istorinė Trakų pilis: tokioje vietoje įsikūręs „Apvalaus stalo klubo“ kompleksas. Anų laikų pilies dvasia, hipnotizuojanti ežero ramybė ir gamtos peizažai tampa magišku ingredientu, kuriuo negali didžiuotis joks kitas restoranas Lietuvoje. Tas ingredientas yra neapčiuopiamas, tačiau nuostabiai juntamas ir mėgaujantis maistu viduje, ir laiką leidžiant lauko terasose.

Gardūs valgiai nuostabių vaizdų apsupty nepalieka abejingų, o skirtingų meniu ir stiliaus erdvės svečiams suteikia daugybę pasirinkimų. Šeimos su vaikais, porelės, draugų kompanijos itin pamėgusios „Bona Picerija“ ir „Bona Lounge. Tuo tarpu svečiai, ieškantys gurmaniškos patirties, elegancijos ir išskirtinio dėmesio, renkasi „Apvalaus stalo klubo“ restoraną. Per 25 gyvavimo metus – mus pamėgo ne tik Lietuvos žmonės, bet ir svečiai iš užsienio, išskirtinės asmenybės: karališkųjų šeimų atstovai, prezidentai, kiti žymūs žmonės.

„Apvalaus stalo klubo“ komplekso erdvės dažnai tampa tiek asmeninių, tiek verslo renginių vieta.

Lietuvoje yra 30 geriausių restoranų. Mes - tarp jų!​

Prestižinis 30 geriausių restoranų Lietuvoje projektas „Apvalaus stalo klubą“ geriausiu restoranu ne tik Trakuose, bet ir vienu geriausių Lietuvoje. Mūsų restoranas – tai gurmaniškas meniu, išskirtinis aptarnavimas ir gerai išieškota gėrimų korta. Valgiaraščio pagrindas – moderniai pateikta lietuviška autentika.

Per skirtingas gaminimo technikas, derinių kūrybiškumą, patiekalų vizualumą ir šviežius lokalius ingredientus naujausias „Apvalaus stalo klubo“ valgiaraštis patenkina ir įnoringiausius svečius.

Virtuvėje meistriškai pinasi įvairios maisto gaminimo technikos: nuo tradicinių ir istorinių, tokių kaip rauginimas, vytinimas, sūdymas ar kepimas krosnyje, iki modernių. Į lėkštes keliauja daugiausia vietiniai iš aplinkinių ūkių vežami itin švieži produktai. Sezono metu juos papildo ką tik nuskinti vaisiai, daržovės ir uogos iš restorano šeimininkų daržo.

Lietuvoje yra 30 geriausių restoranų. Mes - tarp jų!​

Prestižinis 30 geriausių restoranų Lietuvoje projektas „Apvalaus stalo klubą“ geriausiu restoranu ne tik Trakuose, bet ir vienu geriausių Lietuvoje. Mūsų restoranas – tai gurmaniškas meniu, išskirtinis aptarnavimas ir gerai išieškota gėrimų korta. Valgiaraščio pagrindas – moderniai pateikta lietuviška autentika.

Per skirtingas gaminimo technikas, derinių kūrybiškumą, patiekalų vizualumą ir šviežius lokalius ingredientus naujausias „Apvalaus stalo klubo“ valgiaraštis patenkina ir įnoringiausius svečius.

Virtuvėje meistriškai pinasi įvairios maisto gaminimo technikos: nuo tradicinių ir istorinių, tokių kaip rauginimas, vytinimas, sūdymas ar kepimas krosnyje, iki modernių. Į lėkštes keliauja daugiausia vietiniai iš aplinkinių ūkių vežami itin švieži produktai. Sezono metu juos papildo ką tik nuskinti vaisiai, daržovės ir uogos iš restorano šeimininkų daržo.

Meniu kuriame su užsienio šefais – mentoriais​​

Siekdami ugdyti savo komandą ir stiprinti gastronominę kultūrą šalyje, mes puoselėjame kulinarinės mentorystės idėją. Lietuvoje ir užsienyje nuolat ieškome bendraminčių – užsienio virtuvės meistrų, norinčių dalytis žiniomis auginti kulinarijos kompetenciją ir skleisti svetingumo kultūrą ir už restorano ribų.

Restorane yra viešėję, pamokas ir specialias vakarienes pristatę šie meistrai: vienas garsiausių Islandijos šefų Ragnaras Omarssonas ir jam talkinęs Bjorgvinas Myrdalis, Ispanijos kulinarijos žvaigždė Sergio Bastard, Bordo regiono šefas Stephane Casset Stephano, vieno geriausių Rygos restoranų „Restaurant 3“ šefas Juris Dukalskis, taip pat keliuose „Michelin“ žvaigždutės apdovanotuose restoranuose dirbęs, Talino „Ribe“apsistojęs Rado Mitro.

Naujausią restorano kartu su „Apvalaus stalo klubo“ komanda meniu kūrė „Michelin“ žvaigždute įvertintas italų šefas Pasquale Palamaro.

Meniu kuriame su užsienio šefais – mentoriais​​

Siekdami ugdyti savo komandą ir stiprinti gastronominę kultūrą šalyje, mes puoselėjame kulinarinės mentorystės idėją. Lietuvoje ir užsienyje nuolat ieškome bendraminčių – užsienio virtuvės meistrų, norinčių dalytis žiniomis auginti kulinarijos kompetenciją ir skleisti svetingumo kultūrą ir už restorano ribų.

Restorane yra viešėję, pamokas ir specialias vakarienes pristatę šie meistrai: vienas garsiausių Islandijos šefų Ragnaras Omarssonas ir jam talkinęs Bjorgvinas Myrdalis, Ispanijos kulinarijos žvaigždė Sergio Bastard, Bordo regiono šefas Stephane Casset Stephano, vieno geriausių Rygos restoranų „Restaurant 3“ šefas Juris Dukalskis, taip pat keliuose „Michelin“ žvaigždutės apdovanotuose restoranuose dirbęs, Talino „Ribe“apsistojęs Rado Mitro.

Naujausią restorano kartu su „Apvalaus stalo klubo“ komanda meniu kūrė „Michelin“ žvaigždute įvertintas italų šefas Pasquale Palamaro.

Scroll to Top